Remediile populare pentru întinerirea feței sunt o gamă întreagă de produse, rețete și metode de utilizare a acestora. Utilizarea lor sistematică nu va trece neobservată. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să stabiliți sume ordonate pentru produse cosmetice și vizite la saloanele de înfrumusețare la modă.
O femeie bine îngrijită atrage mereu priviri, stârnește admirație. Tot ce ai nevoie pentru tineret este în tine și în casa ta. Principalul lucru este să începeți, iar rezultatul nu vă va face să așteptați. Filosoful englez Francis Bacon spunea: „Un chip frumos este o recomandare tăcută".
Când faceți produse cosmetice de casă conform prescripțiilor, puteți fi sigur de siguranța lor. Nu conțin hormoni și componente sintetizate. Cosmeticele hormonale anti-îmbătrânire sunt interzise în multe țări. Dar ei încalcă legea. După cum știți, hormonii dau un efect instantaneu de întinerire și acest lucru îi atrage pe mulți. Totuși, atunci intră în joc efectele secundare. Fără „doping", pielea încetează să mai funcționeze, devine strălucitoare și transparentă. Riscul de boli și tot felul de complicații crește.
Întinerirea facială la domiciliu vă permite să utilizați ingrediente naturale, să încercați și să selectați cele mai eficiente produse anti-îmbătrânire pentru dvs. , fără riscuri pentru sănătate.
Curățarea pielii cu remedii naturale
Legumele proaspete, fructele, cafeaua, produsele lactate, mierea naturală, uleiurile esențiale, ceara de albine, grăsimea de bursuc, decocturile din plante sunt principalele ingrediente pentru produsele cosmetice de casă. Unele dintre ele pot fi folosite ca produse de îngrijire independente.
Smântâna sau smântâna sunt potrivite pentru demachiere. Sunt bune mai ales pentru pielea uscată și pentru perioada de iarnă. Vara este mai bine să treci la ulei de migdale. Protejează pielea de radiațiile ultraviolete. Potrivit și pentru pielea delicată din jurul ochilor.
Uleiul de măsline funcționează excelent pentru machiajul rezistent la apă. De asemenea, este recomandat pentru demachierea ochilor. Vitamina E conținută în acesta va întineri și va da prospețime feței.
Cremă spumă pentru piele normală
- 2 linguri de iaurt fără umplutură,
- 1 kiwi
- 1 lingurita migdale tocate (va da efectul unui scrub moale),
- 1 lingura de ulei de migdale si miere fiecare.
Toate componentele trebuie amestecate bine.
Lapte demachiant pentru ten uscat spre normal
Pentru a face lapte, amestecați:
- 1 cană smântână groasă cu gălbenuș, 1 lingură coniac
- 3 linguri de suc de lamaie.
Mască purificatoare pentru ten gras
Pentru pielea predispusă la acnee și ulei, acest remediu este potrivit:
- 3 linguri de fulgi de ovăz - vor ameliora roșeața,
- 1 lingură de ceai verde, care neutralizează erupțiile și previne îmbătrânirea.
- O jumătate de pahar de chefir.
Pentru a obține o masă omogenă, trebuie să amestecați cerealele și ceaiul într-o râșniță de cafea. Se amestecă cu chefir sau iaurt și se aplică pe față cu mișcări de masaj. Clătiți cu apă rece după 15 minute.
Tonifierea pielii cu remedii naturale
Cremele și serurile de îngrijire a pielii pot avea efect numai atunci când sunt aplicate pe pielea curățată și tonifiată. Agentul pătrunde în pori. Dacă sunt înfundate, niciun elixir al tinereții nu va avea efectul dorit.
Facem tonic facial pe bază de apă și decocturi de plante. Pentru pielea sensibilă se recomandă un toner roz. Se toarnă o lingură de petale de regină de flori cu un pahar cu apă clocotită și se aduce la fierbere. Se răcește infuzia, se filtrează (puteți folosi tifon), se pune în picioare și se folosește.
Decoctul de castraveți este potrivit pentru pielea deshidratată. Se amestecă legumele tocate cu un pahar de lapte fiert și se fierbe timp de cinci minute. Strecoară tonicul răcit. Va strânge și hidrata pielea.
Pentru pielea cu probleme este recomandată o rețetă pe bază de mentă. Planta (poate fi uscată) trebuie turnată cu două pahare de apă clocotită. Fierbem bulionul la foc mic aproximativ zece minute, apoi strecuram si adaugam doua linguri de tinctura de calendula, o lingura de alcool boric si cateva picaturi de suc de lamaie.
Un tonic excelent se obtine din apa minerala, la care se adauga suc de lamaie. Este deosebit de bine să congelați acest amestec. Dimineața, nu mai rămâne decât să iei un cub de gheață înghețat cu care să-ți ștergi fața.
Cremă naturală de față cu șapte ingrediente
Neutralizează suflarea timpului pe pielea ta cu o rețetă simplă cu șapte ingrediente:
- 2 linguri de ceara de albine;
- 1 lingurita apa de trandafiri;
- 1 lingurita de miere;
- 1 lingura unt de shea sau unt de shea;
- 1 lingura ulei de migdale;
- 1 lingurita ulei de cocos;
- 4-5 picături de ulei esențial pentru tipul tău de piele;
Topiți ceara de albine într-o baie de aburi. Într-un castron separat, amestecați apa de trandafiri cu miere și încălziți puțin. Adăugați untul de shea în ceară și amestecați. Adaugă la ele migdale și ulei de cocos. Adăugați la acest amestec apă de trandafiri și miere. Cu un tel se face crema omogena si se ia de pe foc.
La această bază trebuie adăugat ulei esențial, care include componentele necesare pentru întinerire, în funcție de tipul de piele.
- pentru piele uscata - muscata, lavanda, lemn de trandafir;
- pentru ulei - lămâie, lavandă;
- pentru normal - lamaie, lavanda, portocala;
- pentru mixt - lămâie, mentă, neroli;
Această rețetă este cunoscută de mult timp și și-a dovedit eficacitatea de mai multe ori.
Componenta psihologică este importantă. Stresul afectează nu numai starea internă, ci și cea externă a unei persoane. Pentru a prelungi tinerețea pielii, o dietă echilibrată este esențială. Obiceiurile proaste, fie că este vorba de fumat sau de dependența de alcool, accelerează îmbătrânirea organismului. Este indicat să le refuzați.
Ai grijă de tine, fii de succes și fericit. Folosește un remediu natural de casă în loc de creme hrănitoare obișnuite și asigură-te de pielea bine îngrijită și frumoasă.